Baloo

 

Concatenate's Don't Need a Cover "Baloo" Født den 30. januar 2001.
HD status: A    HD indextal: 127,93
Øjenlyst uden anmærkninger

Baloo er en selvstændig og lærenem hund som har gået til træning lige fra han var hvalp.
Baloo har bestået dressur1 og 2 prøverne med første præmier. Ved dressur 2 prøven blev han også prøvens bedste hund.
Efter at vi er flyttet til syd Sjælland er vi også blevet interesseret i jagt og Baloo har bestået Land og Vand prøven samt markprøven for begynder med en første præmie og også her blev han prøvens bedste hund.
Endvidere har Baloo deltaget på mange udstillinger her i Danmark og har altid fået første præmier dog med en enkelt undtagelse på et skue, hvor det blev til en anden præmie.
Baloo har ligeledes deltaget på Internationale udstillinger. Baloo har fået VDH certifikater på samtlige Nationale shows i Tyskland (Tysk spanielklub). Derudover har Baloo fået tildelt VDH certifikater på Internationale udstillinger i Tyskland, hvilket har resulteret i at Baloo er Tysk Champion.
Baloo deltager stadigvæk aktivt på egen jagt med stort lyst til at finde vildtet og støde det op og efterfølgende apportere vildtet. Vi bliver jævnligt inviteret med på jagt som skytte og apportør.
Vi vil ved denne lejlighed gerne takke for de mange gode oplevelser som vi har haft med venner og bekendte på jagt, udstillinger samt til træning. 

Anni, Bo og Baloo