Vi er en familie på 4 som består af:

Charlotte, som er socialrådgiver og arbejder i et Jobcenter og elsker hunde. hun er husets madmor og den der forkæler hundene rigtig meget. Er aktiv på kræmmermarkeder et par gange om året, hvor man møder en masse dejlige mennesker.

Troels, som er værkfører på Jupiter Plast, er uddannet træner og træner hunde i Spanielklubben region 3 regi, er ligeledes formand for Spanielklubben region 3. Troels går meget op i at opnå prøver med sine hunde og har fået mange gode resultater. Jagt er den store interesse og her får han brugt sine hunde og er så heldig at han ofte bliver inviteret med på andre jagter.

Jonas ældste søn af huset er en ivrig spejderdreng som lever sit liv hos hvalpene når vi har et kuld.

Jakob er husets yngste søn og har fodbold som lidenskab. Jakob følger hvalpene fra de bliver født og er med til fødslen og er en stor hjælp.

Vores hunde består af:
Malou som er stammoderen til vores kennel og er nu en meget gammel pige, hun har været en god jagthund.
Freja som er fra vores første kuld og som har sweissprøver.
Cajsa fra vores C kuld, som nu har fået to dejlige kuld hvalpe og fars gode jagt- og prøvehund.
Deeba er fra vores D kuld, som vi har fået tilbage fra hvalpekøbere pga. skilsmisse. En herlig hund med gode jagtegenskaber og gode resultater på prøver. Planen er at Deeba skal have et kuld hvalpe inden hun bliver for gammel, så vi forventer parring i januar, men hanhund er endnu ikke bestemt.
Zigzag (Elektra) er fra vores E kuld. Hun er en sjov hund, som er meget knyttet til Jakob. Hun sidder hver aften og venter på at han skal gå i seng, så hun kan komme med. Zigzag skal til prøver og har været med på jagt mange gange, men hun er stadig en teenager trods sine 2 år.

Alle vores hunde lever tæt knyttet til os. Er overalt i huset, men særligt i hælene på os.

Charlotte Lund Andersen